Csajok: 4 dolog, amit soha ne csinálj szex után!

11231

A szex, az orgazmus az egyik legjobb dolog, ami történhet veled, a kielégülés után, még félig-meddig mámorosan sajnos könnyen megfeledkezhetsz néhány nagyon fontos dologról. Pedig nemcsak a pillanatnyi öröm lenne fontos, hanem az is, hogy mindenféle kellemetlenség, fájdalom nélkül minél többször átélhesd ezt az élvezetet. Ehhez azonban döntő jelentőségű lehet, hogy mit teszel közvetlenül a szeretkezés után.

Az aktus során a hüvelyi szövetek megváltoznak, a hüvelyben a szokásosnál nagyobb lesz a nedvesség, a megduzzad, a behatolás hatására kidörzsölődhet, apróbb felszíni sérüléseket szenvedhet. Ilyenkor hatványozottan nagyobb a fertőzésveszély, ezért is fontos, hogy mit teszel a szex után. 4 pontban foglaltuk össze, mire ügyelj a legjobban!

1. NE TEDD: Elfelejtesz pisilni!

Hogy előtte elmész-e vagy sem, az majdnem mindegy, mondjuk ha kell pisilned, és inkább visszatartod, inkább kellemetlen lesz az együttlét. Az aktus után azonban tanácsos elmenned pisilni, nem véletlenül éreznek a legtöbben alapvetően ingert. Ez természetes és öntisztító is, kisebb lesz a fertőzésveszély.

2. NE TEDD: Habfürdőt veszel

A hüvelyed nagyon érzékeny, különösen szex után, az természetes, hogy egy izzasztó aktus után szeretnél lefürödni, de a nemi szervednek nincs szüksége sem szappanra, sem tusfürdőre, sem bármilyen habra. Sőt, a különböző tisztálkodószerek vagy túlságosan kiszárítják a vaginádat, vagy pedig olyan anyagokat tartalmaznak, amik tisztítás helyett inkább irritálják az érzékeny területet. A nemi szerved lényegében magától gondoskodik a tisztaságáról, tiszta vízen kívül mással nem kell mosnod.

 

szex-utan

 

3. NE TEDD: A szexi fehérneműdben alszol el

Remekül feldobhatja a szexet, ha egy különleges fehérneművel leped meg a párod. A szerelmeskedés után azonban inkább vedd le, és válts pamut bugyira. A műselyem, a nejlon, a poliészter anyagok nem eresztik át a levegőt, a szex után amúgy is nedves és meleg nemi szerved nincs rá jobb szó, nagyon könnyen befülledhet, ami ugye a gombás fertőzések kedvenc terepe. Szóval, hagyd hogy levegőzzön a hüvelyed!

4. NE TEDD: Forró fürdő

Már volt szó a tisztálkodásról, a szappan, a habfürdők kerülése mellett a fürdéssel amúgy is érdemes vigyáznod. Csábító lehet ellazulni szex után a kádban, de inkább válaszd a zuhanyzást. A közösülés során a nemi szerved megnyílik, a forró fürdő egyébként is jó terep a baktériumok számára, amelyek a kádban könnyen eljuthatnak olyan helyre, ahová nem lenne jó.

HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLÁS

MEGOSZTÁS